VISOKO ZMOGLJIVI PODPULTNI POMIVALNI STROJI

Visoko zmogljivi profesionalni podpultni pomivalni stroji vodilnega svetovnega profesionalnega proizvajalca pomivalnih strojev za posodo DIHR so preprosti in vsestranski, idealni za živahne bare, gostilnice, srednje velike restavracije in hotele. Ti podpultni pomivalni stroji so trpežni, močni in imajo široke opcije kapacitet polnjenja. Zagotavljajo vam najvišjo zmogljivost po razumni ceni.

DS

DVOSTENSKI POMIVALNI STROJI ZA KOZARCE IN POSODO.

Zasnovani za potrebe barov, restavracij, hotelov in pubov. Njihova videz je prenovljen; Na voljo sta elektromehanska in elektronska različica. Izbirate lahko med širokim izborom možnosti, med drugim med mehčalcem vode, razpršilnikom detergentov, odtočno črpalko in površinskimi filtri, da stroj prilagodite različnim namenom uporabe

GS

POMIVALNI STROJI SERIJE GS SO IDEALNI ZA BARE, PUBE, RESTAVRACIJE IN HOTELE.

Ti podpultni stroji s prenovljeno nadzorno ploščo so široki, kar zagotavlja najvišjo zmogljivost po razumni ceni.
Stroj lahko prilagodite potrebam uporabnika zahvaljujoč številnim dodatnim funkcijam, kot so mehčalec vode, dozator detergenta in odtočna črpalka. Za modele GS T je na voljo elektronska nadzorna plošča. LED plošča prikazuje temperature rezervoarja in kotla, cikel pranja in status ter glavne alarmne kode za okvare. Zdaj lahko izbirate med štirimi različnimi programi pomivanja, da popolnoma prilagodite zmogljivost stroja posodi, ki jo je treba očistiti. Funkcija mehkega zagona zagotavlja dodatno zaščito za lomljive predmete.

ELECTRON2

VISOKOTEHNOLOŠKI DVOSLOJNI POMIVALNI STROJI ZA KOZARCE IN POSODO

Brezkompromisni pomivalni stroji DIHR zadnje generacije. Ti stroji so izdelani v celoti iz dveh slojev, so popolnoma globoko oblikovani in zasnovani tako, da so tihi in zanesljivi. Poleg standardnih elektronskih različic s štirimi programabilnimi cikli ponujamo en model z različico PLUS za enakomerno temperaturo in tlak izpiranja ter en model z vrhunskimi funkcijami Hygiene+. Zahvaljujoč najnovejši tehnološki prenovi ponudbe bodo ti odpornejši stroji spodbujali skoraj popolno eliminacijo bakterij. Prilagajanje naših strojev nove generacije še nikoli ni bilo tako enostavno!

OPTIMA2

NOVA TEHNOLOGIJA ENOSTAVNA IN INTUITIVNA

Preprosto smo združili najvišje specifikacije in vrhunsko novo tehnologijo z dolgoročno preizkušenim imenom in funkcijami. OPTIMA2 je naš odgovor na nove visoke standarde higiene in čistoče na svetovnem trgu, ki ohranja naše znano nizke obratovalne stroške zahvaljujoč sistemu Optimal Rinse za optimalno splakovanje. Naši cikli HYGIENE+ bodo zagotovili varno delo z ohranjanjem najvišje sanitarne ravni. Kompakten model z nižjo uporabno višino, nastavljivim dodatnim ciklom in razpoložljivo tehnologijo samonadzora ter oblakom bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Intuitivna in interaktivna elektronska plošča vas bo vodila skozi nove funkcije vašega pomivalnega stroja. Njegov sistem samodiagnoze sporoči vsako nepravilnost in jasno pokaže različne korake cikla in status vašega pomivalnega stroja. Osem ciklov pranja (deset za različico Hygiene+) in enostavna sprememba napetosti naredita te stroje neverjetno vsestranske in enostavne za namestitev.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR
Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

www.dihr.com

POMIVALNI STROJ ZA ČRNO POSODO

HAVBNI POMIVALNI STROJI

POMIVALNI STROJI Z GRANULAMI

TRAČNI POMIVALNI STROJI

TWINSTAR DIHR

PRALNA SREDSTVA