Gostinski pomivalni stroji2024-06-05T15:55:39+02:00

GOSTINSKI POMIVALNI STROJI

PODPULTNI POMIVALNI STROJI

PODPULTNI POMIVALNI STROJI

POMIVALNI STROJ ZA ČRNO POSODO

POMIVALNI STROJ ZA ČRNO POSODO

HAVBNI POMIVALNI STROJI

HAVBNI POMIVALNI STROJI

POMIVALNI STROJI Z GRANULAMI

POMIVALNI STROJI Z GRANULAMI

TRAČNI POMIVALNI STROJI

TRAČNI POMIVALNI STROJI

TWINSTAR DIHR

TWINSTAR DIHR

PRALNA SREDSTVA

PRALNA SREDSTVA

ZAKAJ IZBRATI GOSTINSKI POMIVALNI STROJ DIHR?

DIHR je vodilna svetovna znamka profesionalnih pomivalnih strojev. Italijansko podjetje DIHR je s prodajo v več kot 95 držav že leta med vodilnimi svetovnimi podjetji v proizvodnji profesionalnih pomivalnih strojev za gostinstvo. DIHR ponuja največjo paleto izdelkov, ki z rešitvami in prilagoditvami za vsako zahtevo kupcev, omogoča več kot kateri koli drug proizvajalec. Pri tem pa posveča veliko pozornost obratovalnim stroškom in vplivom na okolje.

Kakšna je energetska učinkovitosti sodobnega profesionalnega pomivalnega stroja?2023-05-15T11:49:40+02:00

Pri izbiri pomivalnega stroja je pomembno upoštevati tudi energetsko učinkovitost in trajnostno naravnanost. Preverite, ali stroj dosega ustrezne standarde energijske učinkovitosti in porablja manj vode ter električne energije. Pomembno je tudi, da preverite, ali je stroj izdelan iz trpežnih materialov in ima dolgo življenjsko dobo. Stroj z nizko porabo energije in trajnostnimi funkcijami lahko prispeva k zmanjšanju stroškov obratovanja in vpliva na okolje.

Kakšno kapaciteto profesionalnega pomivalnega stroja naj izberem?2023-05-16T17:10:38+02:00

Glede na vaše potrebe in obseg dela v kuhinji je pomembno izbrati pomivalni stroj z ustrezno kapaciteto in zmogljivostjo. Preverite, koliko posode, pribora in kozarcev lahko pomijete hkrati ter kako hitro se izvedejo cikli čiščenja. Prav tako bodite pozorni na to, ali stroj omogoča prilagajanje nastavitev za različne vrste posode in obremenitve.

Kaj je pomembno pri izbiri profesionalnega pomivalnega stroja?2023-05-15T11:49:28+02:00

Pri izbiri profesionalnega pomivalnega stroja je ena najpomembnejših lastnosti njegova učinkovitost čiščenja. Pomivalni stroj mora temeljito očistiti posodo, pribor in kozarce ter odstraniti trdovratne madeže, ostanke hrane in bakterije. Preverite, ali pomivalni stroj ponuja različne programe in cikle čiščenja ter ali ima vgrajene posebne funkcije, kot so namakanje, predpranje ali prilagodljivo doziranje detergenta. Pomembno je tudi, da preverite, ali stroj uporablja ustrezne temperature in pritisk vode za dosego visokih higienskih standardov.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR
Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

Potrebujete zanesljive gostinske aparate?

Elmontovi gostinski strokovnjaki so pomagali na tisoče restavracij in barov. Naj vam pomagajo najti pravo opremo še za vaše podjetje.

Go to Top