HAVBNI POMIVALNI STROJI

Havbni oz. pokrovni pomivalni stroji Dihr so odlični za velike objekte – hotele, restavracije, šole, bolnišnice, …

Havbni pomivalni stroji omogočajo linearno pomivanje posode na udobni delovni višini, s podporo predpralne mize in izhoda za košaro. S tem se doseže popolnoma usklajen proces pomivanja. Pokrovna havba oz. napa se dvigne, vstavi se nova košara, nato se havba spusti, medtem ko stroj opravlja svoje delo.

HT LINIJA

dihr hood-type dishwasher

Pokrovni pomivalni stroji DIHR ponujajo široko paleto modelov, od tistih, ki jih je mogoče opremiti z najnaprednejšimi možnostmi, do najbolj inovativnih tipov, zasnovanih z avantgardno elektroniko in z vsemi vključenimi možnostmi. Naše izdelke smo razvijali skupaj z našimi izkušnjami ter povratnimi informacijami in spoznanji naših strank. Zato smo sposobni izdelati modele po meri, ki izpolnjujejo merila naših končnih strank glede funkcionalnosti, zanesljivosti in vsestranskosti. Naš cilj je zmanjšati porabo energije, vode in kemičnih izdelkov, s čimer omogočimo končnemu uporabniku globalne prihranke, hkrati pa tudi manj onesnaževanja in zapravljanja naravnih virov.

MULTICHROME START GUMB

Zahvaljujoč funkcijam MULTICHROME in FLASH luči, inovativni multikrom in osvetljeni gumb jasno prikazuje funkcije nove linije OPTIMA. Vsaka barva označuje stanje aktivnosti.

HR & PLUS SYSTEM

HR sistem ENERGY RECOVERY uporablja toploto, ki jo proizvaja stroj, za predogrevanje vstopne hladne vode. To je takojšen prihranek pri stroških energije. Poleg tega se doseže optimalna temperatura v prostoru za pomivanje posode, saj na zrak ne vplivata več para in vlaga.

SISTEM PLUS
Cikel splakovanja je stabiliziran pri temperaturi 85 °C in poteka pri konstantnem tlaku zahvaljujoč atmosferskemu grelcu, ki pri splakovanju preprečuje dodajanje sveže vode iz omrežja. Poleg tega sistem PLUS zagotavlja boljši nadzor in pravilen odmerek sredstva za izpiranje pri vsakem ciklu.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR
Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

www.dihr.com