Gastro oprema2024-07-03T14:48:29+02:00

GASTRO OPREMA

MEHČALCI VODE DVA

MEHČALCI VODE DVA

SALAMOREZNICE R.G.V.

SALAMOREZNICE R.G.V.

MIKROVALOVKE MENUMASTER

MIKROVALOVKE MENUMASTER

Superfry best deep fryer

SUPERFRY PROFESIONALNA FRITEZA

FRITEZA AGE

FRITEZA AGE

VOZIČKI ZA RAZVOZ HRANE BURLODGE

VOZIČKI ZA RAZVOZ HRANE BURLODGE

GASTRO OPREMA VRHUNSKIH ZNAMK

Elmont Bled zastopa vrhunske proizvajalce profesionalne gostinske opreme kot so kavni aparati, kavni mlinčki, ledomati, hladilna oprema, profesionalni pomivalni stroji, opremo za kuhanje in cvrtje,… Ponujamo vam celovito rešitev za gostinski obrat, bodisi za hotel, turistični objekt, restavracijo, bar, pub ali hitro prehrano.

Proizvajamo kavne aparate znamke Cigno in smo uradni zastopniki vrhunskih blagovnih znamk Icematic, Dihr, Rancilio, Egro, Mazzer, Cunill, Menumaster, Burlodge, Puq Press, DVA in RGV za trg jugovzhodne Evrope.

Odzivni čas serviserjev – kritični dejavnik v gostinstvu2023-05-15T16:26:23+02:00

Vzdrževanje in podpora servisa sta ključna vidika profesionalne gostinske dejavnosti. Redno vzdrževanje zagotavlja pravilno delovanje opreme ter podaljšuje njeno življenjsko dobo, hkrati pa zmanjšuje možnost okvar v času povečanega povpraševanja. Pomembno je izbrati dobavitelja, ki nudi zanesljivo in odzivno podporo servisa, s strokovno usposobljenimi tehniki, ki lahko hitro odpravijo morebitne težave. Pravočasna popravila in preventivno vzdrževanje ne samo ohranjajo opremo v optimalnem stanju, ampak tudi prispevajo k nemotenemu delovanju in zadovoljstvu strank. Elmont Bled ima največjo mrežo serviserjev v JV delu Evrope, katere celovit paket storitev vključuje načrtovane vzdrževalne obiske, dostop do originalnih nadomestnih delov ter namensko ekipo za podporo strankam pri odpravljanju težav in tehničnih vprašanjih. Z dajanjem prednosti vzdrževanju in podpori servisa se gostinci lahko osredotočijo na zagotavljanje izjemnih kulinaričnih doživetij, obenem pa imajo zagotovilo, da je njihova oprema redno vzdrževana in podprta s strani strokovnjakov.

Na kaj biti pozoren pri nabavi gostinske opreme?2023-05-15T16:17:53+02:00

Ko kupujete profesionalno opremo za gostinske lokale, kot so bari in restavracije, je pomembno upoštevati tri ključne dejavnike:

  1. Kakovost in vzdržljivost: Investiranje v visokokakovostno opremo je ključno za dolgoročno stroškovno učinkovitost in zanesljivost. Iščite priznane blagovne znamke, ki slovijo po svoji vzdržljivosti in zmogljivosti. Kvalitetna oprema zagotavlja dosledne rezultate, prenese zahteve v hitro delujočem obratu ter zmanjšuje potrebo po pogostih popravilih ali zamenjavah.
  2. Učinkovitost in funkcionalnost: Upoštevajte učinkovitost in funkcionalnost opreme. Poiščite funkcije, ki izboljšujejo produktivnost, optimizirajo delovne procese in olajšajo delovni tok. Oprema z intuitivnimi kontrolami, hitrimi postopki priprave in čiščenja ter vsestransko funkcionalnostjo bo pripomogla k nemotenemu in učinkovitemu delovanju.
  3. Varnost in skladnost: Poskrbite, da oprema izpolnjuje varnostne standarde in predpise. To vključuje dejavnike, kot so električna varnost, sanitarni zahtevi in spoštovanje smernic panoge. Dajte prednost opremi z varnostnimi funkcijami, kot so samodejni izklopi, sistemi za nadzor temperature in ergonomskim oblikovanjem, ki zmanjšujejo tveganje za nesreče ali poškodbe.

Poleg tega upoštevajte tudi dejavnike, kot so servis podpora, možnosti garancije in ugled dobavitelja, da zagotovite zanesljiv in zadovoljiv nakupni proces.

Potrebujete zanesljive gostinske aparate?

Elmontovi gostinski strokovnjaki so pomagali na tisoče restavracij in barov. Naj vam pomagajo najti pravo opremo še za vaše podjetje.

Go to Top