POWERED BY:

Lattiz perfect milk foam for coffee

Revolucija v profesionalnem cvrtju

PRVA VISOKO UČINKOVITA, PAMETNA, EKOLOŠKA FRITEZA.
SuperFry je prva visoko tehnološka friteza, opremljena z inteligentnim upravljanjem in nadzorom, tudi na daljavo, za zagotavljanje največje učinkovitosti s pomembnimi ekonomskimi in ekološkimi prihranki.

KAKŠNE SO PREDNOSTI ZA UPORABNIKA?

Prihranek prostora in časa, večfunkcionalnost, enostavna uporaba in čiščenje. Zmanjšanje porabe energije, virov in odpadkov, izboljšanje vzdušja v kuhinji. Uporabnik lahko računa na zanesljivega sodelavca, ki mu pomaga in omogoča, da se posveti prijetnemu delu svojega dela. Naredite več brez stresa.

Revolucionarna tehnologija Cooking Core® je zasnovana za zagotavljanje največjih rezultatov z minimalnim naporom, zahvaljujoč natančni analizi podatkov in samoupravljanju. Programska oprema, ki upravlja vse naloge (programe in recepte, filtracijo olja, program pranja), popravlja človeške napake (inteligentni kuhalni sistem) in predvideva potrebo po surovinah. Njena učna matrica zagotavlja popolne rezultate vsakič.

INTEGRIRANO FILTRIRANJE

Tehnologija filtriranja in nadzora nivoja olja bo podaljšala življenjsko dobo olja, izboljšala kakovost hrane ter zmanjšala skupno porabo in stroške olja.

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Visoko učinkovit ogrevalni sistem in funkcija Green-Eco način bosta zagotavljala opazne prihranke energije.

UPORABNIKU PRIJAZEN APARAT

Intuitiven uporabniški vmesnik za enostavno in hitro interakcijo s programi ter zmanjšanje časa nastavitve. Sistem za daljinsko upravljanje bo zagotavljal informacije za pomoč pri upravljanju surovin. Manj napak, večja proizvodnja.

Products related to this item

RANCILIO SPECIALTY

CIGNO COFFEE MACHINE

AUTOMATIC COFFEE MACHINES EGRO