Šok komore in hladilne omare2024-07-03T12:50:25+02:00

ŠOK KOMORE IN HLADILNE OMARE

ŠOK KOMORE (HITRI HLADILNIKI IN ZAMRZOVALNIKI)

ŠOK KOMORE (HITRI HLADILNIKI IN ZAMRZOVALNIKI)

HLADILNE OMARE

HLADILNE OMARE

TECNOMAC-HLADILNE-OMARE

TECNOMAC HLADILNE OMARE

ZAKAJ IZBRATI HITRI HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK (ŠOK KOMORE) ICEMATIC?

Postopek hitrega hlajenja, dosežen z uporabo visoko zmogljivih in tehnološko naprednih hitrih hladilnikov, je najboljša metoda za podaljšanje roka uporabnosti hrane in sestavin ter zagotavljanje svežine in dišečosti. Uporaba hitrih šok hladilnikov in zamrzovalnikov najnovejše generacije povečuje produktivnost in učinkovitost v gastronomiji, slaščičarstvu in pekarstvu ter poenostavlja kompleksne priprave in omogoča uporabo širšega izbora sestavin. Poleg tega je ta aparat bistveni instrument za dokončanje proizvodnega cikla sladoleda.

Kako izbrati napravo glede na funkcije in zahtevnost vzdrževanja?2023-05-15T13:12:47+02:00

Pomembno je upoštevati enostavno uporabo in vzdrževanje hladilnika ali zamrzovalnika za hitro hlajenje. Iščite enote z uporabniku prijaznimi kontrolami, jasnimi navodili za delovanje ter funkcijami, kot so programabilne nastavitve, intuitivni vmesniki in površine, ki jih je enostavno očistiti. Prav tako bodite pozorni na zahteve glede vzdrževanja, vključno z dostopnostjo za čiščenje, razpoložljivostjo nadomestnih delov in ugledom proizvajalca za zanesljivo podporo po prodaji.

Kakšna je lahko učinkovitost hitrega hlajenja?2023-05-15T13:08:32+02:00

Učinkovitost hlajenja in uporabljena tehnologija hladilnika ali zamrzovalnika za hitro hlajenje sta ključna, da se zagotovi varnost hrane in ohranja kakovost. Upoštevajte sposobnosti hlajenja in zamrzovanja naprave. Poiščite enoto, ki omogoča hitro in enakomerno hlajenje, da se temperatura vroče hrane hitro zniža na varno raven in zmanjša tveganje za razvoj bakterij. Razmislite o modelih z naprednimi funkcijami, kot so nastavljiv pretok zraka, natančen nadzor temperature in inteligentni sistemi odtaljevanja. Hitrejši kot je postopek hlajenja ali zamrzovanja, boljši so rezultati in učinkovitost za vaše gostinsko podjetje. Priporočljivo je izbrati energijsko učinkovite modele z okolju prijaznimi hladilnimi sredstvi.

Nadzor temperature in območje2023-05-15T13:04:29+02:00

Nadzor temperature in območje sta ključni funkciji, ki ju je treba upoštevati. Poiščite hladilnik ali zamrzovalnik za hitro hlajenje, ki omogoča natančen nadzor temperature in lahko zadovolji posebne zahteve vašega gostinskega podjetja. Stroj naj hitro ohladi ali zamrzne hrano, hkrati pa ohranja konstantne temperature. Prepričajte se, da ima naprava široko območje temperatur, da lahko sprejme različne vrste hrane, od občutljivih peciv do velikih kosov mesa.

Potrebujete zanesljive gostinske aparate?

Elmontovi gostinski strokovnjaki so pomagali na tisoče restavracij in barov. Naj vam pomagajo najti pravo opremo še za vaše podjetje.

Go to Top