Hladilne omare

Ostra svežina za vrhunsko ohranjanje

Zanesljive zmogljivosti, ergonomski in funkcionalni dizajn ter inovativna tehnologija so glavne prednosti hladilnih enot TECNOMAC, rezultat naših izkušenj na področju hlajenja. Hladilne omare in enote za ohranjanje zadovoljujejo potrebe strank v industrijskem sektorju in visokokakovostnih kuhinjah, kjer se uporabljajo za staranje sira, peko peciva, sladoled, pekarstvo in gastronomijo.

Lastnosti:

TECNOMAC hladilne omare odlikuje visoka kakovost izdelave in opazna debelina izolacije, kar zagotavlja odlično ohranjanje končnih prehrambnih izdelkov, polizdelkov in sestavin. CRISP vključuje uporabniku prijazen in intuitiven nadzorni panel, da lahko nastavite in spremljate vse funkcije ter smernike za vse aplikacijske področja. Nedvomno nujni elementi za popolno organizacijo vašega delovnega okolja.

Linija ohranjevalnih enot TECNOCEL je idealna rešitev za povečanje količine in varovanje kakovosti: z uporabo posebnega sistema distribucije zraka TECNOCEL zagotavlja popolno ohranjanje svežine in kakovosti surovin, polizdelkov in končnih izdelkov. Posebnosti te linije so prilagodljivost in modularnost, ki olajšujeta integracijo TECNOCEL v vsako delovno okolje. Različne delovne temperature in nadzor vlažnosti pa ponujajo trdno rešitev za vsako aplikacijsko področje.

TECNOMAC linija je zasnovana za ohranjanje vaše strasti.

Hitra sezona

Idealen izdelek za doseganje prave zoritve vaših sirov.

Aktivno nadzorovanje in upravljanje vlažnosti, temperature ter parametrov prezračevanja zagotavljajo idealne pogoje za zorenje, pri čemer spoštujejo različne potrebe izdelka. Proizvodnja tako ni ogrožena zaradi nepredvidljivosti podnebja in jo lahko programiramo vse leto v popolni varnosti. Uporaba omare za zorenje sira, s programi sušenja, zorenja, plesni in staranja, omogoča izjemno natančno upravljanje vsake faze, kar je težko doseči v običajnih celicah za zorenje.

Svež

Novi učinkoviti varuhi svežine

Moderen dizajn, visoka kakovost izdelave, najnovejša tehnologija hlajenja: TECNOMAC predstavlja CRISP, novo linijo hladilnih omar.
Zasnovana za ohranjanje vaših ustvarjalnih idej, ta nova in celovita linija posvečenih in specifičnih modelov se prilega vsem aplikacijam. Od industrijskih ali obrtniških slaščičarskih laboratorijev do kuhinj ali poslovanja z sladoledom, CRISP je popolna linija, ki ustreza vsem potrebam, zagotavlja odlično ohranjanje končnih in polizdelkov ter surovin.

TecnoCEL

Modularne hladilne omare

Fleksibilne, modularne in praktične za uporabo, hladilna omara TECNOCEL je zasnovana za najboljšo organizacijo laboratorijev in kuhinj. Posebej razporeditveni sistem pomaga ohranjati svežino in brezhibno kakovost sestavin, polizdelkov in pripravljenih obrokov. Modularna zasnova TecnoCEL omogoča enostavno integracijo v kateri koli okvir, odpiranje na dva predela vsakega modula pa zagotavlja največjo prilagodljivost uporabniku.

BanControl

Delovna miza z hladilno omaro

BanControl je sistem za ohranjanje, zasnovan za zadovoljitev vsake prostorske potrebe: združuje praktičnost nerjavečega jekla delovne mize s funkcionalnostjo hladilne omare. Z zelo omejenim prostorom zasedanja je na voljo v različnih modularnostih: od 1 do 4 hladilnih predelkov.