PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA

PROFESIONALNI LEDOMATI

GOSTINSKI HLADILNIKI IN HLADILNE OMARE

GOSTINSKI POMIVALNI STROJI

GOSTINSKI KAVNI APARATI

BARISTA OPREMA

GASTRO OPREMA

URADNI ZASTOPNIKI ZNAMK

PAVIN CAFFÈ – PREMIUM ITALIJANSKA KAVA

Svoje stranke oskrbujemo z eno najboljših italijanskih kavnih znamk Pavin Caffè, ki je prepoznavna po svojih edinstvenih in nezmotljivih mešanicah kave. Pavin Caffé že od leta 1950 posveča veliko pozornost pri izbiri surovih kavnih zrn in poleg široke palete mešanic okusov ponuja tudi kavo enotnega porekla iz desetih svetovnih kavnih regij.

GOSTINSKA OPREMA VRHUNSKIH ZNAMK

Elmont zastopa vrhunske proizvajalce profesionalne gostinske opreme kot so kavni aparati, kavni mlinčki, ledomati, hladilna oprema, profesionalni pomivalni stroji, opremo za kuhanje in cvrtje,…  Ponujamo vam celovito rešitev za gostinski obrat, bodisi za hotel, turistični objekt, restavracijo, bar, pub ali hitro prehrano.

Proizvajamo kavne aparate znamke Cigno in smo uradni zastopniki vrhunskih blagovnih znamk Icematic, Dihr, Rancilio, Egro, Mazzer, Cunill, Menumaster, Burlodge, Puq Press, DVA in RGV za trg jugovzhodne Evrope.

Pri vodenju restavracije je pomembno, da sta v ospredju gost in njegove potrebe. Z zelo zanesljivo gostinsko opremo in storitvami, ki jih nudi Elmont, se lahko 100% osredotočamo na naše poslovanje in storitve.

Jani Klemenčič, dobitnik olimpijske medalje in lastnik, Restavracija Špica, Bled

Je zanesljivost gostinske opreme pomembna za vaš bar ali restavracijo?

Naši predstavniki čakajo, da vam pomagajo z nasveti in rešitvami, ki vam bodo pomagale pri rasti vašega podjetja.