HLADILNE OMARE
ICEMATIC

Pekarstvo

Široka paleta hladilnih omar Icematic uporabnikom omogoča, da izberejo model, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Popolno shranjevanje ohranja organoleptične lastnosti živil in zagotavlja večjo varnost živil.

Gastronomija

Hladilne omare so zagotovo nepogrešljivo orodje v sodobnih kuhinjah, saj omogočajo idealno shranjevanje sestavin in receptov. Njihova kombinacija s hitrimi hladilniki je danes pogosto prisotna v skladu s teorijo “Cook and Chill”.

Pecivo

Nove hladilne omare Icematic so idealna oprema za shranjevanje številnih lahko pokvarljivih sestavin, ki se uporabljajo v slaščičarskih delavnicah, poleg tega pa zagotavljajo tudi visoko kakovost in dolgotrajno shranjevanje končnih slaščic, ne glede na to, ali so sveže ali zamrznjene.

Sladoled

V hladilnih omarah Icematic je serpentinasti uparjalnik vgrajen v stene, kar omogoča kar največji prenos hladu. Statično hlajenje ne izsuši ali oksidira izdelka, ki ostane kremast in enostaven za obdelavo z lopatko, kot je sveže pripravljen.

MILK

Nova serija hladilnih omar MILK

Visoka zmogljivost in zanesljivost. Idealen aparat za vsako delovno okolje. Da bi zadostil vsem potrebam, je Icematic s pomočjo različnih tehničnih rešitev ustvaril novo široko paleto, ki ponuja različne modele z različnimi kombinacijami temperatur. Icematic ima natančen odgovor za vsako delovno potrebo.

IVL GEL

IVS GEL

IVS TNN

IVS BT

IVL TNN

IVL BT

IGS TNN

IGS BT

ICS