POMIVALNI STROJI Z GRANULAMI

Pomivalni stroji s granulami uporabljajo majhne plastične kroglice namesto vode in detergenta za čiščenje posode. Granule odstranjujejo umazanijo in delce hrane, kar omogoča hitro in učinkovito čiščenje. Pomivalni stroji s granulami so hitrejši, bolj energetsko učinkoviti in okolju prijazni v primerjavi s tradicionalnimi pomivalnimi stroji.

Zakaj bi izgubljali čas z namakanjem in predpranjem, ko je v kuhinji potrebno opraviti še veliko pomembnejših stvari? Razmislite o zapravljenih urah ter količini vode in detergenta, ki se uporabi za namakanje posušenih posod. Poleg tega pa še čas in trud za njihovo drgnjenje, pranje in sušenje! Zaključek je enostaven; to je izguba časa, energije in virov. Zapravljanje denarja. Takrat se pojavijo DIHR Granules Utensil Washers. Abrazivna moč projiciranih granul, pomešana z vodo in detergentom, zagotavlja odličen rezultat v nekaj minutah pranja. Tudi pri najbolj trdovratno umazani posodi. Dragocena in nujna oprema je zasnovana za izpolnjevanje potreb sodobnih kuhinj menz, gostiln, letališč in restavracij, ki daje pravo vrednost času in denarju.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR

Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.