Primerno za:

Učinkovita in ekonomična pralna sredstva za gostinstvo

AGE pralna sredstva so vrhunska linija profesionalnih detergentov in sredstev za lesk za gostinsko in živilsko industrijo. Za profesionalno uporabo jih je testiral in odobril DIHR – vodilno svetovno podjetje v proizvodnji profesionalnih pomivalnih in posodnih strojev. AGE pralna sredstva ponujajo več različnih izdelkov prilagojenih vašim potrebam in vodnim razmeram (apnenec), da bi zaščitili vaše aparate in ponudili najvišjo kakovost pomivanja in maksimalno higieno. Izdelki so na voljo v različnih pakiranjih in so biorazgradljivi.

GLASSWASH

Glasswash je tekoči detergent namenjen profesionalni uporabi. Primeren je za pranje kozarcev in kavnih skodelic v profesionalnih gostinskih pomivalnih strojih. Odstranjuje ostanke sokov, mleka, mlečnih mešanic in alkoholnih pijač. Je biorazgradljiv in ne vsebuje klora.

Pakiranje: 6 kg, 12 kg, 30 kg

BRILL

Brill je tekoče izpiralno sredstvo namenjeno izključno za profesionalno uporabo. Uporablja se pri pranju kozarcev ter kuhinjske in jedilne posode v profesionalnih gostinskih pomivalnih strojih. Je biorazgradljiv.

Pakiranje: 5 l, 10 l, 25 l

DISHWASH

Dishwash je tekoči detergent namenjen profesionalni rabi. Primeren je za pranje jedilne in kuhinjske posode v profesionalnih gostinskih pomivalnih strojih. Odstranjuje ostanke hrane vseh vrst. Je biorazgradljiv in ne vsebuje klora.

Pakiranje: 6 kg, 12 kg, 30 kg

DISHWASHER CLEANER

Dishwasher cleaner je visoko učinkovito čistilo za odstranjevanje vodnega kamna v pomivalnem stroju. Ob redni uporabi, vašemu stroju zagotavlja boljše delovanje in mu podaljša življenjsko dobo.

Pakiranje: 6 kg

HANDWASH

Čistilo za ročno pomivanje posode z visoko močjo razmaščevanja. Primerno za pomivanje trdovratnih ostankov.

Pakiranje: 5 l

ANTIFOAM

Sredstvo za preprečevanje penjenja v pomivalnem stroju. Priporočen izdelek v primeru uporabe detergenta za ročno pomivanje posode.

Pakiranje: 1 l

CIGNO COFFEE CLEANER

Prašek za kavni aparat. Odstrani ostanke kave v ročki, električnem ventilu in vseh vodnih kanalih. Idealen za vzdrževanje vseh espresso aparatov, dodatkov, loncev, čajnikov.

Pakiranje: 1 kg

ICEMATIC CLEANER

Sredstvo za čiščenje ledomatov. Z njim se boste izognili nabiranju umazanije, alg in vodnega kamna na delih, kateri so v stiku z vodo, ter s tem preprečili tudi morebiten razvoj bakterij ali virusov.

Pakiranje: 1 kg