TWIN STAR

Pomivalni stroj TwinStar je zasnovan za učinkovito in učinkovito čiščenje posode, steklenega posušja in pribora v komercialnih okoljih, kot so restavracije, hoteli in catering podjetja. Ta vsestranska vse-v-enem rešitev združuje funkcionalnost pomivalnega stroja in omarice za shranjevanje posode, kar ustreza specifičnim potrebam obratov. Ponuja izjemno zmogljivost čiščenja in praktično organizacijo posode. Odkrijte moč pomivalnega stroja TwinStar, ki zagotavlja brezhibno čistočo in optimizirane delovne procese za vaš objekt.

Edina prava inovacija v profesionalnem pomivanju posode v zadnjih 20 letih.

Predstavljamo pomivalni stroj Twin Star – rešitev, ki zagotavlja izboljšano učinkovitost, minimalen odpad, izjemne rezultate in prihranke. Ta revolucionarni izdelek predstavlja pomemben napredek v tehnologiji strojev za profesionalno pomivanje posode. Twin Star opravi delo namesto vas v popolnem udobju, zahvaljujoč izjemno nizki ravni hrupa in minimalni izgubi toplote v prostoru. Popolna rešitev za velike restavracije, bolnišnice, šole, …

NASLEDNJIČ JIH PUSTITE KJER SO …

Manj rokovanja, manj zlomov, manj ponovljajočih del, enostavno nalaganje/razkladanje v popolni ergonomiji. Twin Star poskrbi za vse. Posodo lahko uporabite takoj, po koncu pomivalnih ciklov, ali pa jo pustite v stroju, kot na polici.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR
Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

www.dihr.com