Visokozmogljivi kavni aparati Rancilio Speciality

Modeli Rancilio Specialty pomagajo strokovnjakom za kavo ponuditi boljšo izkušnjo kave, saj zagotavljajo najsodobnejšo tehnologijo kuhanja v kombinaciji s strokovnim znanjem podjetja Rancilio in edinstveno zasnovo delovnega procesa, kar omogoča enostavno uporabo espresso aparatov z veliko dodano vrednostjo.

Italijansko podjetje Rancilio je vodilno strokovno podjetje v industriji kavnih aparatov po vsem svetu. Linija modelov Rancilio Specialty ponuja vrhunsko izkušnjo pitja kave z vrhunsko tehnologijo kuhanja.

RS1

RS1 je aparat za kavo z več kotli, ki združuje Ranciliovo napredno tehniko ekstrakcije in ikonično obliko z izboljšano zmogljivostjo. RS1 je idealen tudi kot aparat za specialno kavo espresso zaradi vrhunske tehnologije, s katero lahko iz mešanic in najboljših vrst kave izvabi najboljše.

Na voljo je v dveh različicah (2 ali 3 skupine) in treh barvah (črna, nerjaveče jeklo, bela).

INVICTA

Invicta je povsem nov model Rancilio Speciality, najboljši, kar jih lahko ponudi trg. Je zanesljiv, stabilen in enostaven za uporabo. Aparat za kavo z enim kotlom ter sodobno zasnovo, ki ne vsebuje nobenih dodatkov. Invicta je zasnovana tako, da zaradi elektronskega nadzora funkcij kave, vode in pare pospeši storitev in omogoči dostop do najboljših tehnologij ekstrakcije vsem baristom.
Na voljo je v dveh različicah (2 ali 3 skupine) in treh barvah (črna, nerjaveče jeklo, bela).

Glavne funkcionalnosti:

  • Enakomerno kuhanje
  • Predinfuzija in postinfuzija
  • 4-pozicijsko T-stikalo
  • Dvopozicijski gumb za paro
  • 4,3” zaslon na dotik
  • Pametno splakovanje