RANCILIO KAVNI MLINČKI

Kryo

Vedno ob tvoji strani

Profesionalni mlinčki iz serije Kryo, ki so na voljo v treh različicah, so zasnovani za sektor Ho.Re.Ca. Prilagojeni so vsem vrstam mletja – od espressa do french press – in izpolnjujejo različne potrebe vseh strokovnjakov, ki delajo v svetu kave. Mlinčki Kryo zagotavljajo visoko zmogljivost in zaradi kakovosti materialov in dolge življenjske dobe zdržijo intenzivne delovne obremenitve tudi na dolgi rok. Enostavni za uporabo in preprosti za vzdrževanje, na trgu pa jih odlikujeta funkcionalna zasnova in najsodobnejša tehnologija mletja.

Stile

Enostavnost mletja kave

Eleganten videz, preprosta uporaba in vrhunska zmogljivost. To so značilnosti modela Stile, izjemno kompaktnega mlinčka za kavo, ki je zasnovan za dom in kavarne. Stile zagotavlja natančno mletje in serviranje za vse vrste priprave kave, od espressa do french pressa.

Rocky

Popoln partner

Z mlinčkom za kavo Rocky dvignite mletje na višjo raven. Rocky je domači mlinček za kavo s 50-milimetrskimi ploščatimi jeklenimi brusi, ki je idealen za manjše cikle mletja in je zasnovan tako, da vedno doseže želeno velikost mletja, ne glede na to, ali gre za fino mletje za espresso ali grobo mletje za kapljično kavo. Domači mlinček za kavo Rocky je na voljo v dveh različicah, z ročico za ročno doziranje in brez nje, ter v barvi nerjavečega jekla in črne.