KAVNI MLINČKI MAZZER

Mayor VP

HITRO, A NEŽNO MLETJE KAVNIH ZRN

Mazzer Major VP je najhitrejši mlinček iz linije V. Njegove inovativne tehnologije omogočajo višje hitrosti mletja z nižjimi vrtljaji na minuto (900 vrtljajev na minuto @50 Hz). Zaradi asinhronskega motorja z visokim navorom je Major VP zasnovan za mletje velikih količin kave brez pregrevanja. Zaradi motorja z nižjim številom vrtljajev je manj hrupa, življenjska doba mlinčka in njegovih sestavnih delov pa je daljša.

Mayor V

VISOKA HITROST Z RAVNIMI REZI

Mazzer Major V se ponaša z nizko stopnjo zadrževanja, prilagodljivostjo vsem situacijam, in dobrim delovanjem ob vsaki uri dneva – od jutranje naglice do redne strežbe. To je mlinček, ki ga kavarna mora imeti, ko želi narediti preskok na naslednjo raven.

Mayor

TRGOVINA Z ŽIVILI

Mazzer Major je mlinček za kavo s 83 milimetrskimi ploščatimi brusi, ki je primeren za kavarne s srednjo porabo.

Super Jolly V Pro

VAŠ KAVNI PRIJATELJ

Ikonični dizajn, vrhunska tehnologija in izjemna zanesljivost. Super Jolly V Pro je mlinček za majhne do srednje velike kavarne z visoko porabo, ki iščejo kakovost, preprosto uporabo in dosledne rezultate. Super Jolly V Pro je klasičen mlinček, posodobljen z novimi, elegantnimi linijami, ki se pokloni modelu Jolly iz leta 1971.

Super Jolly

ODLIČNI ESPRESSO ZA VSE ŽIVLJENJE

Mazzer Super Jolly je eden najbolj znanih mlinčkov Mazzer. Zaradi njegove kakovosti mletja, enostavne uporabe in vzdržljivosti je najboljša izbira za številne majhne do srednje velike kavarne.

Mini A

KOMERCIALNI KAVNI MLINČEK KOMPAKTNE VELIKOSTI

Mazzer MINI je zlati standard, kompakten komercialni kavni mlinček. Majhne dimenzije, ohišje iz tlačno litega aluminija za težke obremenitve, brezstopenjski nadzor in enostavna uporaba so idealna izbira za majhne kavarne, trgovine z majhnim obsegom in restavracije, ki želijo profesionalno prednost.

Odkrijte več kavnih mlinčkov Mazzer v katalogu