KAVNI MLINČKI CUNILL

Tauro

Profesionalni mlinček za vse vrste kave.

Posoda (1 kg) iz nelomljivega in nedeformabilnega materiala (co.poliester), s sistemom hitrega zaklepanja in sistemom za samostojno prilagoditev nivojev, ko je mlinček za kavo izključen, z možnostjo čiščenja v pomivalnem stroju pri 90 °C. Mikrometrična regulacija mletja kave z regulacijsko zaporo. Nov sistem za izločanje mlete kave (ko se mlinček za kavo ustavi, ostane mlinska votlina vedno čista). Ohišje iz nerjavnega jekla s sistemom za prezračevanje (notranji dovod in odvod zraka). Pladenj, vgrajen v ohišje, s sistemom za pometanje mlete kave. Enotno ohišje, hermetično zaprt dozirnik brez izgube arome, brez vibracij in iz nelomljivega materiala. Ergonomski ročaj. Univerzalni nastavek za kavo (vrtljiv). Dozator je opremljen z nastavkom za zaščito tesnil (nastavek za pozicioniranje portafiltra). Mlinski noži iz kaljenega jekla (62/65 HRc) s premerom 60 mm.

Kenia

Profesionalni avtomatski mlinček za kavo z dušilcem zvoka za vse vrste kave.

Posoda za kavo (1 kg) iz nelomljivega in nedeformabilnega materiala (co.poliester), s sistemom hitrega zaklepanja in sistemom za samostojno prilagoditev nivojev, ko je mlinček za kavo izključen, z možnostjo čiščenja v pomivalnem stroju pri 90 °C. Mikrometrična regulacija mletja kave z regulacijsko zaporo. Nov sistem za izločanje mlete kave (ko se mlinček za kavo ustavi, ostane mlinska votlina vedno čista). Ohišje iz nerjavnega jekla s sistemom za prezračevanje (notranji dovod in odvod zraka). Velik pladenj, vgrajen v ohišje, pripravljen na udarce (portafilter). Enotno ohišje, hermetično zaprt dozirnik brez izgube arome, brez vibracij in iz nelomljivega materiala. Ergonomski ročaj. Univerzalni zatič za kavo (vrtljiv). Dozator je opremljen z nastavkom za zaščito tesnil (nastavek za nastavitev portafiltra). Mlinski noži iz kaljenega jekla (62/65 HRc) s premerom 60 mm. Motorni sklop z antivibracijskim sistemom. Motor z dušilnikom zvoka z notranjim samodejnim prezračevanjem, 63 dB.

Jamaica

Profesionalni avtomatski mlinček za kavo z dušilnikom zvoka za vse vrste kave.

Posoda (2 kg) iz nelomljivega in nedeformabilnega materiala (co.poliester), s sistemom hitrega zaklepanja in sistemom za samostojno prilagoditev nivojev, ko je mlinček za kavo izključen, z možnostjo čiščenja v pomivalnem stroju pri 90 °C. Mikrometrična regulacija mletja kave z regulacijsko zaporo. Nov sistem za izločanje mlete kave (ko se mlinček za kavo ustavi, ostane mlinska votlina vedno čista). Ohišje iz nerjavnega jekla s sistemom za prezračevanje (notranji dovod in odvod zraka). Velik pladenj, vgrajen v ohišje, pripravljen na udarce (portafilter). Enotno ohišje, hermetično zaprt dozirnik brez izgube arome, brez vibracij in iz nelomljivega materiala. Ergonomski ročaj. Univerzalni zatič za kavo (vrtljiv). Dozator je opremljen z nastavkom za zaščito tesnil (nastavek za nastavitev portafiltra). Mlinska rezila iz kaljenega jekla (62/65HRc) s premerom 60 mm. Motorni sklop z antivibracijskim sistemom. Motor z dušilnikom zvoka z notranjim samodejnim prezračevanjem, 63 dB.

V katalogu boste našli še več izdelkov Cunill