REKLAMNE TABLE IN SVETLOBNI NAPISI

Proizvajamo in razvijamo reklamne komunikacijske izdelke in rešitve za oglaševanje, označevanje ali implementacijo korporativne podobe, tako v notranjih prostorih, kot na prostem in na objektih.

PILON S PRIKAZOVALNIKOM CENE

Totemi oziroma piloni so elektronski reklamni stebri, ki imajo vgrajene LED prikazovalnike za dinamični prikaz podatkov (npr. za prikazovanje cene). Obenem označujejo vhodne ali dostopne poti, največ jih uporabljajo bencinske črpalke v bližini prometnih poti. Oblikovne različice so raznolike in se popolnoma prilagodijo vašemu prepoznavnemu korporativnemu dizajnu.

REKLAMNI STEBER / PILON

Reklamni stebri, vhodni stebri, totemi oziroma piloni so eden temeljnih reklamnih elementov pri vizualni komunikaciji in podobi podjetja. Običajno označujejo (vhodno) lokacijo in so izdelani iz akrilnega stekla, aluminija, stekla, steklenih vlaken, ki so bodisi osvetljeni ali neosvetljeni. Elmontovi reklamni stebri so dokazano najbolj vzdržljivi na trgu.

OZNAČEVALNI REKLAMNI STOLP

Označevalni reklamni stolpi so opremljeni z večjimi črkami in znaki, ki zagotavljajo dobro vidnost na velike razdalje. Namešča se jih na strehah, in na jeklenih ali vrtečih betonskih stebrih. Možna je postavitev do 50 metrov nad tlemi.

REKLAMNE NADSTREŠNICE

Reklamne nadstrešnice so pomemben vizualni reklamni element bencinskih črpalk, strešnih obodov trgovin, avtopralnic in servisnih otokov. Te pa so lahko osvetljene ali pa neosvetljene.

VHODNI PORTAL

Vhodni portal in fasadni paneli poudarijo arhitekturne značilnosti in namen objekta ter krepijo identiteto blagovne znamke.

FASADNI, STAVBNI REKLAMNI TRANSPARENT

Izbirajte med velikimi fasadnimi, stavbnimi ali gradbenimi transparenti z možnostjo osvetlitve.

SVETLOBNA REKLAMNA TABLA

Svetlobni napisi so najbolj priljubljen reklamni element večine blagovnih znamk, bodisi kot samostoječa svetlobna kaseta, fiksna svetlobna tabla ali del svetlobnega traku nadstreška. Svetlobni reklamne table predstavljajo stroškovno ugodno alternativo 3D reliefnim napisom.

RELIEFNI NAPIS ALI LOGOTIP

S 3D reliefnim napisom bo vaša blagovna znamka in oblika logotipa izstopala.  Narejen je iz akrila, kovine ali lesa in je en izmed najbolj priljubljenih dekoracij stavb.

DIGITALNI LED ZASLONI

Naj bo vaša stranka dinamično nagovorjena. S prilagodljivimi digitalni LED zasloni pritegnite pozornost mimoidočih in z njimi direktno komunicirajte. Predstavite jim vaše podjetje in oglašujte svoje izdelke v notranjih in zunanjih prostorih. Ponujamo modularni digitalni format in prilagojene rešitve za uporabo na prodajnem mestu (POS), točki zanimanja ali pri zunanji komunikaciji v avtomobilski, maloprodajni, turistični in drugih panogah.

Izrazite svojo kreativnost digitalno, saj je unikatna digitalna komunikacija prihodnost uspešnega marketinga.

ZASTAVE

CITYLIGHT