Izdelava reklamnih napisov

Zagotovite vidnost in kakovost, ki si jo vaša blagovna znamka zasluži.

Zasijte v najboljši luči z Elmont reklamnimi svetlobnimi napisi in vizualnimi sistemi. Ponujamo široko paleto označevalnih izdelkov, celovite storitve in več kot 70 let izkušenj. Odločite se za najtrpežnejšo signalizacijo na trgu za najboljšo ceno. 

Nudimo celovito svetovanje, vodenje projektov, projektiranje, inženiring, izdelava reklamnih napisov, montaža in vzdrževanje.

PROJEKTNO VODENJE IN INŽENIRING

Naši projektni vodje in inženirji z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo pomagali s strokovno podporo pri realizaciji vaših idej ter predlagali rešitve, ki vam bodo dolgoročno prihranile denar in skrbi.

Nudimo:

  • tehnični nadzor na terenu,
  • projektno načrtovanje,
  • idejne zasnove in testiranje dizajna,
  • izdelava prototipov,
  • in pomoč pri pripravi vlog za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Izvedbo vodijo in koordinirajo naši projektni vodje z izkušnjami na tem področju.

PROIZVODNJA IN RAZVOJ ZNAKOV

Naša proizvodnja poteka 4500 m2 velikem proizvodnem prostoru na Bledu. Najsodobnejši stroji omogočajo prilagajanje zahtevam posameznih projektnih parametrov in omogočajo visoko kapaciteto proizvodnje. Uporaba vrhunskih materialov, vroče pocinkane konstrukcije, prašno lakiranega aluminija, prvovrstnih blagovnih znamk LED svetil in drugih komponent ter skrbna izdelava so razlog, zakaj imajo naši vizualni sistemi nizek strošek vzdrževanja.

Večina uporabljenih materialov in komponent je izdelanih v EU. Upoštevamo pravila izdelave in montaže, ki so skladna z EU certifikati kakovosti.

To je znak, ki ste ga iskali.

Več kot 150 znanih blagovnih znamk nam zaupa izdelavo svojih svetlobnih reklamnih napisov. Tudi vaša blagovna znamka lahko zasije z nami.

MONTAŽA REKLAMNIH NAPISOV

Namestitev znaka na naročnikovem objektu predstavlja najbolj vznemirljiv del in hkrati zaključek procesa, pri katerem se dosledno držimo standardov kakovosti.

Elmont zagotovi:

  • pregled pred namestitvijo,
  • prilagoditev obstoječim priključkom za hitro in enostavno inštalacijo,
  • namestitev na izbrani lokaciji in
  • certificirano ekipo, ki opravi svoje delo skladno standardi kakovosti.

PREGLED, VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE

Ena izmed glavnih tržnih prednosti naših označevalnih sistemov je izjemna vzdržljivost in malo vzdrževanja zaradi specifičnosti oblikovanja, materialov in izdelave. Ponujamo vzdrževalne programe po meri, ki vključujejo redne preglede, vzdrževanje, popravila in storitve čiščenja napisov s s strani kvalificiranega osebja.Odlična lokacija podjetja in partnerji iz Nemčije, Češke, Slovaške, Romunije, Bolgarije, Madžarske in Srbije nam omogočajo hitri odzivni čas in pravočasno vzdrževanje po vsej srednji in jugovzhodni Evropi.

PODPORA ZA PARTNERJE

Elmont svojim partnerjem zagotavlja podporo za izboljšanje operativne uspodobljenosti in ustvarjanja novih poslovnih praks.